Halsey inntar Oslo Spektrum med sin Manic World Tour fredag 21. februar 2020. Den populære superstjernen slipper sitt tredje studioalbum i januar, så nå er det bare å glede seg til både ny musikk og konsert. Support i Oslo er Pale Waves.

Den prisvinnende sangeren og låtskriveren slipper albumet «Manic» 17. januar, og legger i den forbindelse ut på turné. Det nye albumet inneholder blant annet hitlåta «Without Me», som tilbrakte hele 2 uker på første plass av den amerikanske singellista Billboard Hot 100 og hennes siste singel «Graveyard».

Siden 2015 har Halsey opparbeidet seg over 23 milliarder streams og solgt mer enn 9 millioner album. Hun har solgt ut konserter på 5 kontinenter, blitt nominert til Grammy og prydet forsiden av en rekke magasiner som Cosmopolitan, Rolling Stone, NYLON, Forbes og Billboard. Debutalbumet «BADLANDS» solgte til platina, og hun tronet på første plass av den amerikanske albumlista Billboard 200. Albumet inneholdt hits som «Now or Never» og «Bad at Love».

Halsey fortsetter å lage kreativ, banebrytende musikk, og blir bare mer innflytelsesrik på andre områder. Etter filmdebuten med den animerte suksessen «Teen Titans GO!» (2018), hvor hun hadde stemmen til Wonder Woman, var hun å se i «A Star is Born» med Bradley Cooper og Lady Gaga. Hun fortsetter å engasjere seg i saker hun brenner for, som blant annet rettighetene til ungdommer og kvinner, mental helse og LGBTQ-miljøet. GLAAD utnevnte henne til 2018s «Outstanding Music Artist.”Billetter i salg fredag 27. september kl. 10.00.