Janove slipper albumet «Det Sorte Karneval» neste høst, og spiller på Sentrum Scene i 7. november 2020.

Etter et par år alene ved pianoet, hvor han har spilt for fulle konserthus og utsolgt Opera, er Janove nå i full gang med utviklingen av sitt tredje album med band, som har fått tittelen «Det Sorte Karneval». Albumet kommer høsten 2020, men tittelsporet ble lansert nå i september.– Etter noen fine år med komponering og utforskning av både nytt band og meg selv som soloartist uten band, samtidig som jeg har jobbet utrolig mye med musikal- og symfonisk-teatermusikk, kjenner jeg meg nå rigget, inspirert og klar for å utvikle et nytt rockealbum. «Det Sorte Karneval» blir min mest dynamiske, frie og visuelle plate til nå, sier Janove.

Janove er blant landets mest produktive og sjangeroverskridende artister. Foruten sitt Kaizers Orchestra, har han laget musikk til mange teaterstykker, film og musikaler. I sommer vant han den gjeve Heddaprisen «Årets Forestilling» for det stumme teaterstykket «The Mute» som han utviklet sammen med Christian Eriksen og Stavanger Symfoniorkester. Nå gleder han seg til å komme tilbake til Sentrum Scene.

– Sentrum Scene er et av de absolutt beste konsertstedene i landet, både for artister og for publikum. Jeg har spilt der utallige ganger med både Kaizers Orchestra og med solobandet mitt. Noen av mine beste minner fra hele karrieren kommer nettopp fra denne scenen. Nå gleder jeg meg til å oppleve det igjen med ny musikk, sier en entusiastisk Janove.

Janove avslutter turnèen i Stavanger på DNB Arena, Lørdag 21.november 2020

Billetter i salg fredag 18. oktober kl. 09.00.

Janove holder på å avslutte sin pågående turnè i disse dager.

Her kan du se alle byer og datoer