Foto: Neil Krug


Tame Impala (Kevin Parker) kunngjør i dag at hans fjerde studioalbum The Slow Rush slippes 14. februar via Caroline International.

Han slipper også det nye albumsporet «It Might Be Time» og følger dermed opp Borderline, som er den eneste sangen fra platen som er gitt ut til nå. Tidligere i år ga Kevin Parker også ut singelen Patience, som ikke vil være med på albumet.«The Slow Rush» er spilt inn i Los Angeles og Parker-studioet i hjembyen Fremantle, Australia. Den ble spilt inn og mikset av Kevin Parker selv.

The Slow Rush er Kevin Parkers dype dykk i tidens enorme hav. Det fremkaller følelsen av å se en levetid gå forbi i et lynnedslag, og følelsen av hvor viktige hendelser forsvinner av mens oppmerksomheten er festet på mobiltelefonen. Det er også en lovsang for kreativitet, ødeleggelse og for den uendelige livssyklusen.

“Mange av sangene har ideen om tidenes gang. Om å se livet passere i gjennomgang foran deg og om evnen til å se livet tydelig og tydelig fra nå av. Jeg er utrolig påvirket av at tiden bare forsvinner. Den ideen er utrolig berusende. ”Kevin Parker fortalte New York Times tidligere i år.

Albumcoveret er av fotograf Neil Krug og representerer et symbol for menneskeheten som blir slukt hel fra øyeblikket av en annen.