Nå kan endelig Spotify Premium Familiy-abonnenter gjør seg klare for noe helt nytt. Spotify utvider nå familieopplevelsen med en ny app designet spesielt for den neste generasjonen med lyttere: Spotify Kids. Appen er beregnet for barn fra tre år og oppover. Beta-versjonen av appen lanseres i Irland i dag (30. oktober), og vil deretter lanseres i alle markeder over hele verden for Premium Family-brukere.

Spotify Kids er en lekeplass for lyd, og appen er utviklet med sikkerhet og privatliv i hovedfokus. Appen er fullpakket med «singalongs», musikk og historier som barn kan utforske på egen hånd eller sammen med familien.

Spotify Kids er en del av Premium Family, og det er derfor ikke noe annonsørinnhold. Alt innhold er håndplukket av våre erfarne redaktører. De har fokusert på at alle lydspor skal passe godt for barn.
Produktet er designet for å beskytte barnas privatliv og gi foreldre trygghet med foreldrekontroll. Foreldre kan velge opplevelsen “Lyd for yngre barn” eller “Lyd for eldre barn” basert på hva de mener er best for barna. Med bakgrunn i funksjonene overfor lar Spotify Kids unge lyttere:

Lytte til musikk og historier de elsker, med sin egen konto.
Barna kan utforske egen smak i et trygt miljø designet for dem. Eksplisitt innhold er fjernet.

Oppdage musikk og historier plukket ut av våre eksperter.
Høre på spillelister utviklet kun for barn.
Barnas favorittspor kan spilles offline (gjelder ikke iOS-enheter).

- Vi erkjenner at det å ha en frittstående app spesielt for barn er et helt nytt univers for Spotify, og det er derfor vi lanserer dette produktet som en beta. Vi vil utvide Spotify Kids-opplevelsen over tid, og etablere beste praksis basert på erfaringer – inkludert innsikt fra foreldre, omsorgspersoner og andre eksperter på dette området. Til slutt, ettersom Spotify er verdens mest populære strømmetjeneste for lyd vil vi bruke vår eksiterende ekspertise også i den nye appen Spotify Kids, slik vi over tid kan lære mer om dette nye universet. Vi vet at barn elsker musikk, historier og podcast


- Spotify er opptatt av å gi milliarder av fans muligheten til å glede seg, og bli inspirert av musikk og historier. Vi er stolte over å ta dette engasjementet ut til neste generasjon med lyttere, og vi er stolte over å kunne utvide Spotify Premium Family-opplevelsen med en dedikert app bare for våre yngste fans. Spotify Kids er en personlig verden fullpakket av lyd, form og farge. Et univers der våre unge lyttere kan begynne en livslang kjærlighet til musikk og historier, sier Alex Norström, Chief Premium Business Office i Spotify.

Spotify Kids-appen er eksklusivt tilgjengelig for Spotify Premium Family-abonnenter uten ekstra kostnad og kan lastes ned til en hvilken som helst iOS- eller Android-enhet når appen lanseres i markedet. For mer informasjon og en første titt på appen, se en kort demovideo.