Social Distortion feirer 40-årsjubileum i år – og punkpionerene går med ny energi inn i sitt femte tiår med konsert på Sentrum Scene!

Den mest vanlige tingen jeg hører er: mann, musikken din har hjulpet meg gjennom harde tider. Og jeg svarer: meg også, sier vokalist og frontmann siden starten, Mike Ness.

Hvordan lykkes i musikkbransjen? Social Distortion har svaret: Vær tro mot dine egne prinsipper og regler i fire tiår, og du lykkes med å favne stadig bredere og få større innflytelse. Gi ut album som alltid er bedre enn det forrige. Du har vært gjennom gode og dårlige dager, fått gode og dårlige nyheter – men hver eneste kveld gitt hundre prosent, og våknet opp hver morgen med nytt pågangsmot. Og blitt hentet opp på scenen av Bruce Springsteen, fordi han vil spille en av dine låter.

Social Distortion har vært viktige inspirasjonskilder for band som Guns N’ Roses og Pearl Jam, samarbeidet med Rancid og Danzig, og turnert med Neil Young og Ramones. Deres varemerke er hard rockabilly/punk, frontet av de melodiske tekstene til Mike Ness, om kjærlighet, tap og lekser lært. Det er punk, bluesy rock og outlaw-country, der de mikser springsteensk fabrikketikk med punkens energi.



Billetter i salg onsdag 13. november kl. 10.00 via Ticketmaster.