Cezinando jobber i disse dager med helt nye prosjekter og er snart klar for å skape livemagi igjen. 6. og 7. mars 2020 inntar han nemlig Sentrum Scene i Oslo.

En samlet musikkpresse og en stadig voksende fanskare har applaudert Cezinandos unike musikalske univers helt siden han slapp debut ep-en «Cez 4 Prez» som 16-åring. Med utgivelser som «framtid:sanntid» (2014), «Barn Av Europa» (2016) og sist albumet «Noen ganger og andre» (2017), har han for alvor befestet sin posisjon som en kraft å regne med på den norske musikkscenen. Han har preget hitlister og radiobølger, og har blitt belønnet med en rekke priser, blant annet Spellemann i kategoriene Årets Tekstforfatter i 2016 («Barn av Europa») og Årets Urban og Årets Album i 2017(«Noen ganger og andre»).

Han har også markert seg som en enestående liveartist, og har tatt konsertgjengere landet over med storm med sine eksplosive show, på klubbscener og landets største festivalscener. Med helt nye prosjekter, følger nye konserter. Først ut altså – Sentrum Scene, 6. og 7. mars.

Billetter er i salg onsdag 20. november kl. 09:00
(Fri alder på galleriet på konserten 7. mars)