I 2018 flyttet svenske Janos Bihari Andersson til Oslo fra London, satte sammen et band og spilte over hele Skandinavia til et stadig voksende publikum. Bandet fikk rykte på seg for en energisk og fengende liveopplevelse og avsluttet året med et utsolgt show på SALT i Oslo. 

Med et fullbooket 2019, spekket med konserter og festivaler, blir det nå ny musikk. Fredag slipper han indiepop-låten Home, som ble til etter en tung periode i London. 
- Home er den sterkeste låten jeg noen gang har skrevet da den egentlig sammenfatter hele mitt liv (så langt) og relasjoner, venner og mål. En type terapi for en «troubled mind». Jeg følte meg sykt down and out i London i en periode med masse giger og spillejobber som ikke førte til noen ting og bandmedlemmer som kom og gikk, så denne låten skulle handle om håpet om å finne noe til slutt liksom, forklarer Janos.  

Låten er produsert av Soulbase (Admiral P, Fela). Janos og bandet hans, bestående av Kristoffer Sakseide, Håvard Haugland og Sindre Bakkåker med flere spiller forøvrig på Samfunnet Bislet fredag kveld. 

Home slippes altså fredag, men allerede nå kan du høre den her på Musikknyheter.no.