Du har garantert hørt giganthiten hennes «Havana», låten som slo alle rekorder og fortsatt 2 år etter streames over fem tusen ganger daglig i Norge! Den 3 ganger Grammy-nominerte, multi-platina selgende sensasjonen Camila Cabello kommer til Norge med «The Romance Tour» i 2020. Hennes høyt etterlengtede andre album kommer fredag 6. desember.

Den massive internasjonale hiten «Señorita» med Shawn Mendes har over 2 milliarder streams verden over og er for øyeblikket den mest spilte sangen som er sluppet så langt i år, på Spotify. Vi har også fått smakebiter på det nye albumet gjennom låter som «Shameless», «Cry For Me», «Easy» og «Liar» hvor sistnevnte allerede har streamet til gull her hjemme med over 30.000 avspillinger om dagen.



Camila Cabello, født på Cuba og oppvokst i USA, slo først igjennom som et medlem av popgruppen Fifth Harmony. Hennes solodebutalbum CAMILA kom ut i januar 2018 og debuterte som nummer 1 på Billboard 200-listen, samtidig som låten «Havana» ble nummer 1 på Billboard Hot 100-listen. Dette gjorde henne til den første soloartisten på nesten 15 år som ble nr.1 på Hot 100, Billboard 200 og Artist 100-listen på samme uke og hun er den første kvinnelige artisten siden Adele som har gjort dette. Hun har toppet så og si alle lister man kan toppe, og «Havana» ble den mest streamede sangen av en kvinnelig artist i hele verden i 2018! Camila er også den den mest spilte kvinnelige artisten i verden på Spotify og har slått rekorden for flest månedlige lyttere for en kvinnelig artist i Spotify sin historie. Hun ble i fjor ny ambassadør for Redd Barna og debuterer som skuespiller i den nye filmen CINDERELLA som kommer i februar 2021.

Camila Cabello til Oslo Spektrum 26. mai 2020! Billetter i salg fredag 29. november kl. 10.00.