Foto: Therese Wangberg, Musikknyheter.no

Fredag 21. august er det Lars Winnerbäck og Stein Torleif Bjella som deler scenen på området utenfor Nedre Foss Gård på Grünerløkka i Oslo. Lørdag 22. august er det DumDum Boys og Oslo Ess som deler scenen. Dette blir samtlige band sin eneste utendørskonsert i Oslo denne sommeren.

Vulkan Open Air vil bli en ambisiøs velkomstfest for alle som vender tilbake til hverdagen etter sommerferien og som vi gleder oss veldig til å være en del av sier Morten Guldvik i Skagstindgruppen, selskapet som driver flere av serveringsstedene på Vulkan området, blant annet Vulkan Arena, Smeltveverket, Pokalen, Krøsset og Torget i Mathallen.

Lars Winnerbäck avsluttet sin skandinaviske arenaturné forrige uke. Da han fylte Oslo Spektrum 23. november ble han belønnet med terningkast seks av Dagsavisens anmelder.

Sommeren 2020 er det også 35 år siden Wannskrækk endret navn til DumDum Boys, og 10 år siden Oslo Ess platedebuterte.

Området rundt Nedre Foss Gård er en ubrukt perle i sentrum av Oslo, og vi er veldig fornøyd med å kunne invitere til et såpass flott liveprogram på et område der også smaksløkene kan få løpe løpsk før og etter konsertene, sier Mads Martinsen i United Stage Norway.

21. august: Lars Winnerbäck og Stein Torleif Bjella.
22. august: Dumdum Boys og Oslo Ess.

Billettene til Vulkan Open Air legges i salg 5. desember.