Foto: Anne-Marie Forker

Søndag spilte Michael Kiwanuka på et utsolgt Sentrum Scene. Torsdag 13. august kommer han tilbake til Oslo, for å spille i Tøyenparken.

Vår anmelder var mektig imponert etter helgas Oslo-konsert og ga 10/10: - For en glimrende liveartist Michael Kiwanuka er blitt! Denne konserten er en av de aller beste jeg har vært på i år. Les hele anmeldelsen her

MICHAEL KIWANUKA (UK) – tors 13. aug

Michael Kiwanuka slo igjennom med debutalbumet Home Again i 2012 og har siden hatt et meget godt grep om sitt publikum. Samtlige tre album har havna på topp fem i hjemlandet. Det nyeste heter kun Kiwanuka, og viser en artist i spennende utvikling. Utgivelsen fikk toppkarakter både i Dagbladet og Aftenposten. Han blander biter av soul, rock, pop og folk på en svært smakfull måte. Som på forgjengeren Love & Hate (2016) har han fått hjelp av blant andre superprodusent Danger Mouse.The Guardian: - The soulful singer’s third LP is timeless and contemporary at the same time, with shades of everything from What’s Going On to Screamadelica

Dagbladet: - Grovkornet og relativt røff i vendingene i det ene øyeblikket, silkemyk og varmt i det neste. Men det er selvsagt en ting som binder det hele forbilledlig sammen og det er Kiwanukas uanstrengte, hjertevarme og elastiske stemme.

Han opplever stor suksess som liveartist og selger ut store konsertsteder over hele Europa. Låtene hans brukes i stadig nye TV-serier. Vi veit at Kiwanuka har en stor og lojal fanskare i Norge og håper å se alle sammen i Tøyenparken.