Foto: akam1k3

Inviterer til 10 konserter i Oslo Spektrum og bryter tausheten om praktbygget i Skien.

Det musikalske prosjektet SAS PLUS / SAS PUSSY er langt fra over. Chirag og Magdi lover det sjukeste liveshowet noensinne når de i 2021 inntar Oslos storstue i en hel måned – denne gangen for å holde hele ti konserter. Det blir ingen konserter i hele 2020.Samtidig som Chirag og Magdi inviterer til det største de noen gang har gjort, inviterer de til det mest intime.

Praktbygget i Skien åpnes nemlig endelig for fans. Rettere sagt 100 personer totalt. Alle som kjøper billett til Spektrum, kan søke om å få en eksklusiv invitasjon til en opplevelse helt utenom det vanlige – helt gratis. Der skal ideer gutta har jobbet med i flere år endelig se dagens lys. Gjestene plukkes ut fortløpende i tiden frem mot oktober 2020.

I Skien vil det være aldersgrense 18 år, og mobilforbud.


Karpe har spilt i Spektrum flere ganger tidligere. Første gang i 2013 med ett utsolgt show, etter suksessen med Kors på halsen, ti kniver i hjertet, mor og far i døden. Andre gang i 2017 med tre utsolgte konserter som en del av Heisann Montebello. I 2021 inviterer de altså til hele ti kvelder. De tre konsertene som ble lagt ut i 2016 solgte ut i løpet av et døgn og årets SAS PLUS/SAS PUSSY-klubbturné fikk flere billettsystemer til å bryte sammen. Det lønner seg med andre ord å være rask på labben i Karpe-sammenheng.


2020 SAS SKIEN
Oktober - SAS SKIEN

2021 SAS SPEKTRUM
07. august - Oslo Spektrum
12. august - Oslo Spektrum
13. august - Oslo Spektrum
14. august - Oslo Spektrum
19. august - Oslo Spektrum
20. august - Oslo Spektrum
21. august - Oslo Spektrum
26. august - Oslo Spektrum
27. august - Oslo Spektrum
28. august - Oslo Spektrum

Billettsalget åpner i morgen kl. 08.00. Fri alder!


PÅMELDING TIL SAS SKIEN FINNES HER!