Allerede 2 år etter starten på sin musikalske reise fikk han i 2017 en betydelig listing med singelen Different View. Rett etter oppmerksomheten slapp han en kinesisk edit av låta What You Need fra samme år. Den versjonen dro inn over 100.000 visninger første døgnet. Han avrundet 2017 med Oslo Bitches, en låt med en betydelig hardere flow enn noe annet han har gitt ut. 

Siden den gang har han holdt seg til sin mer typiske sound. I 2019 kom han med 1 EP og 5 singler, 2 av de med platina-produsenten Wndr. 
Med over 2,5 millioner streams på Spotify og 300.000 visninger på Youtube er han ikke noe ukjent navn, men likevel synes jeg han er undervurdert. Nå er det Anderyun sin tur å få den kredden mange mener han fortjener. Som en bonus for å ha lykkes i Kina fikk han i år EP-kontrakt med ingen andre enn Taihe, Kinas største plateselskap. 
Rings and chains er låta han ga ut idag. Denne gangen har han gått for en mer pop-inspirert fusion med trap og r´n´b vibber. Sjekk ut låta her.Stream låta på alle platformer her