Live Nation er stolte over å kunne meddele at den amerikanske countrystjernen Brad Paisley kommer tilbake til Norge og gjester både Bergen og Trondheim i sommer!

Brad Paisleys talenter som sanger, låtskriver, gitarist og artist har resultert i tallrike utmerkelser, inkludert tre GRAMMYs, to American Music Awards, 15 Academy of Country Music Awards og 14 Country Music Association Awards. Han har vært medlem av Grand Ole Opry siden 2001.

Brad Paisley fra Glen Dale i Vest-Virginia står utvilsomt for et av de aller største kommersielle gjennombruddene i country-sjangeren etter årtusenskiftet.

Med skarpsindig musikalsk hånd blander Paisley fortid med fremtid i sin tilgang til country. Han hyller sine forfedre og -mødre i sjangeren samtidig som han pusher musikken fremover i det nye århundret hva gjelder både lydbilde og tematikk. Av Paisleys 24 #1-hits har han skrevet hele 21 av dem selv.

Hans ellevte studioalbum, Love And War (2017), ble det niende albumet hans på rad som debuterte som #1 på Billboards Top Country Album Chart. Albumet var country-sjangerens første visuelle album noensinne da det ble lansert via Apple Music (og senere VEVO) i 2017.

Paisleys Europaturné i 2019 solgte ut på arenaer over hele kontinentet, og i antall billetter solgt innehar han salgsrekorden i country-sjangeren på samtlige arenaer han besøkte i Europa.

Da Brad Paisley gjestet Oslo Spektrum i oktober ble billettene revet bort på kort tid. Amerikaneren er en meget populær mann her til lands, og i sommer blir aller første anledning til å oppleve stjernen i Bergen og Trondheim!

Koengen i Bergen mandag 20. juli og Festningen i Trondheim onsdag 22. juli 2020.

Billettsalget starter fredag 13. desember kl. 10.00.