Foto: Alex Hoel

Aurora blir siste artist ut på festivalens største scene i 2020. Vi gleder oss til en fantastisk stemningsfull konsert med en unik artist. I går ble det klart at Kvelertak avslutter i Surkus lørdag 15. august. Se opp for flere Øya-slipp i løpet av uka.

AURORA

Aurora er en av de siste åras største norske popsuksesser. Hun har gitt ut tre sterke album, flere radiohits, hatt voldsomme streamingtall og det er stor interesse internasjonalt. I løpet av få år har hun opptrådt på enorme festivaler, populære TV-show og hun har turnert på de fleste kontinenter. Aurora opplever suksess så langt hjemmefra som Australia, Mexico og Brasil, og fyller langt større konsertsteder utenlands enn i Norge. Debutalbumet All My Demons Greeting Me as a Friend (2016) ga henne et stort publikum. Hun har fulgt opp i 2018 og 2019 med den todelte Infections Of A Different Kind (Step 1) og A Different Kind of Human (Step 2).

LES OGSÅ: AURORA høyt på listen over årets beste album

Sist hun spilte på Øya, i 2016, skreiv Dagsavisen: – Når «Conqueror» bokstavelig talt erobret publikum med storm avslutningsvis, er det likevel ingen tvil om at Aurora er det helt store navnet for framtida. Mye på grunn av gode låter, enda mer fordi hun er seg selv, demonisk god på sitt beste.

Aurora har bidratt på det nye albumet til Chemical Brothers, på hele tre låter. For øyeblikket stiger Into the Unknown på singellistene i Storbritannia og USA. Dette er en duett med Idina Menzel fra filmen Frozen 2.