Foto: Ed Rode

Fredag 24.juli entrer verdensstjernen Travis Tritt scenen i Seljord, på Nordens største countryfestival. Det er første gang den anerkjente og svært populære countryartisten og låtskriveren besøker Norge. Samme kveld spiller også Hellbillies som i 2020 markerer sitt 30 års jubileum.

Vi er svært tilfreds med å få selveste Travis Tritt til Countryfestivalen i Seljord. Travis Tritt er en representant for den rotekte countryen og han har en svært høy stjerne for mange svorne countrytilhengere både i Norge og resten av verden. Dette blir en unik opplevelse, sier artistansvarlig hos Countryfestivalen i Seljord, Kjell Ove Torkildsen.Det er med stor glede vi kan fortelle om at Travis Tritt kommer til neste års festival og det er fantastisk at vi klarer å dra artister av et slikt format til vesle Seljord. Med både Travis Tritt og Hellbillies på scenen samme kveld er jeg er sikker på dette vil bli en festkveld av de sjeldne, sier festivalsjef Yvonne Eilefstjønn.

Det er langt fra første gang den populære festivalen midt i Sør Norge har verdensstjerner på plakaten. Tidligere har artister som både Brad Paisley, Tanya Tucker, Dwight Yoakam, Nitty Gritty Dirt band, Billy Ray Cyrus, Randi Travis, Marty Stuart, Dirks Bentley,Carlene Carter og Lady Antabellum m.fl. gjestet festivalen, som i 2020 arrangeres for 22. gang.


countryfestivalen.no