Foto: Victor Gelius


AVGVSTVS (Hans August Pünthe) slapp sin første EP Snabba Cash i sommer.

DRESS CODE er AVGVSTVS seneste utgivelse sammen med Sændy & CASTROW. Det er en låt med tydelige sosse vibber . Et morsomt og litt klysete sidesprang fra AVGVSTVS mer typiske sound, hard rap rundt svenske tilstander. Det er allikevel rom for tolkning i teksten, og jeg finner den noe romantisk.

Låten starter med en behagelig og rolig trap oppbygning og dropper når de går i gang med rappinga. Sett i sammenheng rap musikk er det en alternativ tekst, men det er allikevel fengende hooks i låta som får det til å bli super kult. Slutt å vær keeg, du er keen på meg babe . Teksten er også en morsom motpart til den relevante ganster rap scenen som har øket i popularitet i det siste. Livet som vi lever er de desp på, bare fine damer her på West Coast.

Det er en funky trio som er med i denne låta, noe som gjør den funky også kanskje?

AVGVSTVS fra svensk inspirert ganster rap, Sændy fra bærum og CASTROW, en forutseende og ung produsent fra Ullern, som allerede lagde For All Tid med AVGVSTVS, i 2017. Låten har også utrolig kule referanser til tidligere utgivelser. Håper du har plass – Cezinando, Balkong – Unge Ferrari, Sas Plus/Sas Pussy - Karpe - For All Tid - AVGVSTVS og Holmenkollen Hills – Amara.Det blir også konsert på Oslo Camping 20 December. Her kan vi forvente flere kjente og kule artister med på showet. Her blir det support av Robin T, en personlig favoritt om dagen og Sændy. Det hopper også på en suprice act vi gleder oss ekstra mye til Vi gleder oss! (Trykk her for event)