Foto: Jørn Veberg


Med ny singel 24. januar og nytt album 24. april, er Luke Elliot nå klar for å vise verden hva han har jobbet med de siste årene. «The Big Wind», oppfølgeren til suksessen «Dressed For The Occasion», skal endelig se dagens lys.

En samlet norsk presse var enige i at Luke Elliot var noe man måtte få med seg etter debutalbumet, med anmeldelser som «En umiddelbar klassiker» (6/6 i Dagbladet) og «En miks av alt som er bra» (5/6 i Klassekampen). Musikknyheter.no var ikke dårligere med 9/10, les anmeldelsen her.

Totalt 10 Femmere og 2 seksere ble servert, toppet med opptreden på Lindmo, hovedscenen på Molde Jazz Festival, oppvarming for Bjørn Eidsvåg i Oslo Spektrum og europaturné med Madrugada. Albumet ble fulgt opp med kontinuerlig turnering over hele verden med utsolgte konserter i land som Norge, Sverige, Danmark, Frankrike, Tyskland og Australia.

Luke Elliot var nylig gjest i vår podkast Fotnote, hvor han snakket om sitt forhold til Warren Zevon og boka I´ll Sleep When I´m Dead: The Dirty Life and Times of Warren Zevon. Les mer og hør podkasten her

Nå er det derimot Norge som igjen står for tur når Luke Elliot lanserer nytt album og turne, og vi har definitivt noe godt i vente. Første singel Somebody's Man - en duett med Sivert Høyem - lå 17 uker på NRK P1 etter release og allerede i januar kommer det en ny smakebit fra neste album.
Luke Elliot - releaseturné 2020:5. mai – Södra Teatern, Stockholm (SE)

6. mai - Pustervik, Gothenburg (SE)

9. mai - KB, Malmö (SE)

14. mai - Rockefeller, Oslo (N)

15. mai - Byscenen, Trondheim (N)


Billetter i salg fra fredag 13.desember kl 09:00.