Foto: Mads Suhr Pettersen

Marshmello gjør sin Findingsdebut i 2020! Bare 4 år etter at han ga ut sin første låt har han flydd oppover stjernehimmelen og blitt et ikonisk symbol verden over. Vi er i ekstase for at Mello besøker oss på Bislett Stadion til sommeren for det som utvilsomt blir tidenes fest i hovedstaden!

Med hits som ‘Friends’ med Anne-Marie, ‘Silence’ med Khalid og ikke minst ‘Happier’ med Bastille, har den sjangerkryssende DJ- og produsenten erobret omtrent alt som er å erobre av hitlister. Som om det ikke var nok, så har han Live gjør han enorm suksess med sine høyenergisk og lekne sets, der fengende og oppløftende melodier står i sentrum.

Merittlisten til den mystiske 27-åringen består blant annet av å headline festivaler som Ultra Miami, Tomorrowland, EDC, samt en helt egen utsolgt verdensturné ‘Keep It International’. Låtene hans blir mer eller mindre uten unntak streamet flere hundre millioner ganger, og i 2018 var han på coveret av det anerkjente Forbes magazine som en av årets ‘30 under 30’ profiler.

Vi er mildt sagt begeistret for å ha Marshmello som årets første headliner til Findings 2020!

Findings Festival er Norges største arenafestival. Festivalen går av stabelen for 7.år på rad - 21. og 22. august på Bislett Stadion, midt i sentrum av Oslo. Festivalen har vært utsolgt flere år på rad, med 20.000 besøkende hver dag. Første bekreftede artist er Marshmello. Flere artister kommer snart.

www.findings.no