Iben (22) droppet plateselskapet sitt i 2019. Fyren er super tent på musikkfronten og viser til mye arbeid det siste året. Han produserer, mikser og mastrer alle låtene sine selv, i tillegg til å produsere for andre artister, senest Stort Liv av Linni i Desember.

Han har også sluppet to soloprosjekter, traplåta A.K.A med Trond Wiger og popflørten Aldri Lei . Nå dropper han sitt tredje soloprosjekt, Ekke No Fan , hvor han leker med et tyngre lydbilde.

Ekke No Fan er en avholdt låt med en bakpå vokal, og beat laget på en 808. Jeg er imponert over sounden, fyren vet hvordan å lage kvalitets beats, det er sikkert. Med balanserte motsatser i lydbildet blir det en futuristisk og crisp sound, med en betagende vibe hele veien.
Det er en låt som skiller seg ut fra mange raplåter i år i forhold til sound og lyrikk, det veldig er kult å se rap utvikle seg mer i Norge. Han er også en av få som rapper på Trøndersk, som gjør musikken hans enda mer spesiell.

Jeg er inspirert av masse forskjellig musikk, og har aldri hørt på bare én sjanger , han fortsetter, min manager Kyrre Krunk kaller det for trøndertrap .
På spørsmål om hva låta handler om, svarer Iben, “uønsket oppmerksomhet .

Stream låta på alle platformer her