Royane er en norsk artist med marokkansk og spansk opphav. Hennes oppvekst er i følge henne selv sterkt formet av RnB, hiphop, Arabisk og latinsk musikk. Hun har opparbeidet seg en stor følgerbase gjennom make-up og moteverdenen.
Royane slapp sin første låt Antidote for Love våren 2019. En cinematisk, sensuell og bass-tung låt med en blanding av en emosjonell og up-to-date klubb følelse. Kort tid etter droppet Royane sin andre singel Flex Like Me.
Med en forfriskende og oppløftende vibe, ervervet hun stor oppmerksomhet både innland og utland. Ikke lang tid etter slapp hun også Prima Donna, beviser Royane seg som en allsidig artist. På denne låta leker hun med marokkanske ord og skaper en vibe som tar deg med på en reise fra Marokko til Japan. Prima Donna er en forlystende låt med deilige melodiøse hooks. Dette er et anthem for jenter, en skikkelig good-feeling vibe hele veien.
Nå avslutter hun året med en fjerde singel You Ain’t Nuthin’. En varm og sensuell låt som minner om en latinsk sommer natt. Musikkvideoen er komplimenterer låta perfekt synes jeg, oppløftende, innbydende og sensuell.