Bendik starter det nye året med en flott live-video som er ute i dag. I tillegg er det bare å glede seg til nytt album og konsert på Rockefeller denne våren.

- Innimellom er det som at jeg går i motbakke og aldri når toppen. Det var i en sånn periode jeg satte meg i studio og brukte musikken som hjelp til å få ut følelsene mine. Det kan føles som at jeg ikke vil gjøre annet enn å sove, gi opp og bare bli liggende i håp om at det skal bli bedre av seg selv. Så kommer refrenget og jeg begynner å se toppen. Snubler en del på veien, men går ett og ett skritt før jeg når toppen og kan gå videre. Sterkere, mer stolt og helt våken igjen, forteller Silje Halstensen om «Våken» til Musikknyheter.noBendik slipper nytt album i år, men foreløpig har ikke fått altfor mye info om den kommende utgivelsen.

- Det jeg kan si er at det kommer før konserten på Rockefeller og at det er fylt av mange gøye detaljer etter timesvis med lek i studioet mitt. Håhå!

Bendik inntar altså Rockefeller 17. april, og i følge Silje blir dette absolutt verdt å få med seg.

- Altså jeg har trodd at jeg har slått på stortrommen før, men det viser seg at det er først nå jeg skal gjøre nettopp det. Jeg tar med meg noen av de eldste låtene og blander de med det aller nyeste. Bandet skal være høyst involvert og jeg henter inn noen gjester også. Arbeidstittelen i hodet mitt er "magisk". Vi går for det, avslutter hun.

LES OGSÅ: Bendiks topp 5 kjærlighetslåter