Foto: Neil Krug

Tame Impala (Kevin Parker) gir ut sitt fjerde studioalbum, The Slow Rush 14. februar, og i dag slipper han singelen, “Lost In Yesterday”. Dette er den tredje låten Parker deler fra det kommende albumet.

The Slow Rush ble spilt inn i Los Angeles og Parkers studio i hjembyen Fremantle, Australia. De tolv sporene ble spilt inn, produsert og mikset av Parker selv.

The Slow Rush er Kevin Parkers dype dykk i tidens enorme hav. Det fremkaller følelsen av å se en levetid gå forbi i et lynnedslag, og følelsen av hvor viktige hendelser forsvinner av mens oppmerksomheten er festet på mobiltelefonen. Det er også en lovsang for kreativitet, ødeleggelse og for den uendelige livssyklusen.

“Mange av sangene har ideen om tidenes gang. Om å se livet passere i gjennomgang foran deg og om evnen til å se livet tydelig og tydelig fra nå av. Jeg er utrolig påvirket av at tiden bare forsvinner. Den ideen er utrolig berusende. ”Kevin Parker fortalte New York Times tidligere i år.

Det nye albumet følger opp Currents fra 2015. Tame Impala spilte på Øyafestivalen i fjor.

Kevin Parker har blitt en attraktiv samarbeidspartner, og har de siste årene jobbet med innspillinger av Travis Scott, Lady Gaga, Mark Ronson, Kali Uchis, Flaming Lips, Melody’s Echo Chamber og Pond.