Foto: Jen Steele

Lørdag 11. januar kl. 19 er det duket for liveopptak av podkasten vår Fotnote på LUN på Hasle.

Kveldens gjest er Sondre Lerche, som er aktuell med boka «Alle sanger handler om deg». Denne boka består av entusiastiske og personlige essays om musikk. Lerche er innom alt fra a-ha til Lana Del Rey, Fiona Apple og Milton Nascimento.

9. januar debuterer Sondre Lerche som forfatter på Flamme forlag. Med det sparker han i gang et år som vil by på flere store opplevelser — blant annet konsert på Bergenfest til sommeren, og et etterlengtet nytt album.

Etter å ha turnert verden rundt i hele 2017, fra Ål til Rio og nesten 140 forestillinger av den euforiske konsertopplevelsen Pleasure, trakk Sondre seg brått tilbake fra turnélivet. I 2018 flyttet han fra Brooklyn til Los Angeles, jobbet med ny plate, komponerte filmmusikk i Hollywood, lagde sanger til Fantorangen, løp noen maraton — og skrev sin første bok.

LES OGSÅ: Sondre Lerche bokdebuterer

Fotnote er en podkast via musikknyheter.no som handler om musikkbøker og musikk i bøker. I hver episode møter skribent for musikknyheter.no, Ole Ivar Burås Storø, forskjellige gjester for å snakke om sakprosabøker om musikk og om musikk i skjønnlitterære utgivelser.

Bydelskroa Lun ligger på Hasle Torg. Vi ses lørdag kl. 19.

Fotnote live med Guro Kleveland fra Lun