Foto: Per Ole Hagen

Irske Two Door Cinema Club og norske Girl In Red kommer til PiPfest og Sofienbergparken i sommer!

- Det er herlig å starte året med vind i ryggen. Earlybird-kampanjen vi kjørte i 2019 gikk over all forventning og nå tikker bookingbekreftelsene inn på PiPfest- kontoret, forteller Peer Osmundsvaag, bookingansvarlig for festivalen, og legger til:

- Girl In Red og Two Door Cinema Club er begge artister svært mange pipsters har ønsket seg så det er veldig gøy å kunne innfri deres ønsker.

Two Door Cinema Club debuterte i 2010 med albumet «Tourist History», en debut som begeistret en samlet musikkpresse og høstet svært gode anmeldelser. Indiepop-bandet er nominert til en rekke priser som blant annet inkluderer NME Awards.

Låtene «Undercover Martyn» og «Something Good Can Work» frekventerte på spillelistene på radio verden over, og de imponerte publikum på festivaler og klubbkonserter med sin fengende indiepop. Nå er de tre Nord-irene aktuelle med sitt fantastiske fjerde album «False Alarm» fra 2019, og i juni 2020 er de endelig på PiPfest, og tilbake for å møte den norske fansen.Girl in Red etablerte seg raskt som Norges indieheltinne! Fantastiske låter og en formidlingsevne i verdensklasse. Låtene har nådd langt utover Norges grenser. Sommeren 2020 skal Girl in Red spille på selveste COACHELLA festivalen.

Marie Ulvens musikalske prosjekt Girl in Red har høstet lovord både her hjemme og internasjonalt, med millioner avspillinger og visninger på Spotify og YouTube. Artisten og musikeren ble kåret til Årets Urørt, opptrådte på P3 Gull, og låten «I wanna be your girlfriend» var å finne på New York Times prestisjefylte liste over de beste låtene i 2018.
Girl in Red og Ulvens låter er uten filter, korte og direkte med en fri strøm av tanker og følelser om kjærlighet, sorg og besettelse. Girl in Red lager eksepsjonelt catchy og gode poplåter med en umiddelbar egen identitet, drømmende indievibber og en god dose lo fi.Se hele programmet her