Foto: Therese Wangberg

Etter å ha solgt ut John Dee tre ganger i 2018 tar rockeheltene i The Good The Bad and The Zugly steget opp til Rockefeller 31. januar!

Det er gode tider i norsk musikk, i alle fall hvis man skal høre på Lars Ulrich, som prisgir det ene norske bandet etter det andre. Det er dog ikke tilfelle med The Good The Bad and The Zugly, som Metallica-trommeslageren visstnok ikke kan fordra.

Oslobandet er ute flunkende nytt album i dag, og vår anmelder Gjermund Stensrud deler ut full pott til «Algorithm & Blues»! Han skriver:

Med forrige plate fikk GBZ litt velfortjent anerkjennelse i allmennheten i form av en skinnende Spellemann. Det er umulig å spå hvordan det går denne gangen, men med tanke på at det ikke er en eneste svak låt på albumet er det vanskelig å skjønne annet enn at det bør gå oppover.

Musikken er skamløs, leken og på et imponerende høyt nivå. Låtskrivingen er det bare å bøye seg i støvet av. Tekstene er idiotiske, skarpsindige og fengende og på toppen av det hele har bandet en attitude uten paralleller i dagens musikknorge.


Les hele anmeldelsen her: GBZ redder scandirocken nok en gangThe Good The Bad And The Zugly har opplevd stor oppmerksomhet siden starten i 2011, og vekker alltid oppsikt med sine intense og eksplosive liveshow. Bandet består av?en gjeng utflytta hadelendinger med en forkjærlighet for god, gammeldags punkrock, og er frontet av en av Norges mest karismatiske vokalister; Ivar Nikolaisen.

Du kan vinne billetter til deg selv og en venn om du vet svaret på følgende spørsmål:

Hvilket album mottok The Good The Bad And The Zugly Spellemannpris for?