Med albumutgivelsene A Seat at the Table (2016) og When I Get Home (2019) har Solange de siste årene etablert seg som en av de mest spennende superstjernene i moderne RnB. Hun er kjent for mektige konserter som man seint glemmer. Fredag 14. august avslutter hun på vår største scene.

I tillegg til en imponerende artistkarriere er hun produsent, skuespiller og danser. Solange har samarbeida med toppnavn som Missy Elliot, CeeLo Green, Janelle Monae, Earl Sweatshirt, Pharrell Williams, Dev Hynes, Mark Ronson, Gucci Mane og sin søster Beyonce.

Etter et debutalbum som var popbasert, inntok hun for første gang topp ti på salgslistene med Sol-Angel and the Hadley St. Dreams i 2008. Denne utgivelsen hadde større preg av klassisk soul blanda med mer moderne uttrykk. Den etterfølgende A Seat at the Table ga henne en fullt fortjent førsteplass på den amerikanske albumlista. For låta Cranes in the Sky fikk Solange en Grammy for beste RnB. When I Get Home var et av fjorårets aller beste album, og hun har latt seg inspirere av jazz, hiphop og elektronisk musikk.