Foto: Esben Johansen


Hva gjør du når noen nær deg lider? Klarer du å bære den andre? Å være en trygg havn og dra personen i land? Eller rømmer du fordi du ikke forstår eller ikke orker å stå i det?

Den nye låten til Mari Joramo, Before We Die Young, handler om depresjon og angst. Den er også et ønske om tilgivelse. Et ønske om å bli tilgitt for egen selvopptatthet og medlidenhet. Et ønske om å bli tilgitt fordi egen sårhet og stolthet stod i veien for å hjelpe en som betyr så mye for deg.

Mari Joramo har allerede ett album, én EP og flere singler bak seg. Flere av låtene har blitt spilt på radio, deriblant Crash Landing som ble spilt på NRK P3 og lagt til på flere spillelister på Spotify.

Hun har også gjort support for Band of Gold.

I fem år bodde hun i London hvor hun samarbeidet med andre musikere, skrev låter og holdt konserter. Etter hvert fant hun sitt eget uttrykk. Tre av de siste årene i England fullførte hun en bachelor i fagene musikk og dans. Hun jobber ofte på tvers av sceniske uttrykk og har blant annet samarbeidet med Panta Rei danseteater.

Before We Die Young er skrevet av Mari Joramo og komponert i samarbeid med Thomas Larsen. Den er produsert av Jaran Gustavson, mikset av Christer Cederberg (SKAAR, Julie Bergan, Sondre Justad) og mastret av Morgan Nicolaysen (Highasakite, Erlend Ropstad).

Låten slippes 24.januar, men allerede nå kan du høre den her på Musikknyheter.