Etter utgivelsen av «Everything Aflutter» i 2015, hadde Cold Mailman planer om en lengre pause, men livet ville det annerledes. Låtskriver Ivar Bowitz gikk i stedet rett i gang med å lage ny musikk. Sammen med bror og produsent Martin Bowitz, satte han så i gang prosessen som har blitt til et nytt album. Albumet kom forrige uke og lørdag feires det på Parkteatret.

Der de to foregående platene hadde et klassisk bandsound preget av daværende besetning, er det nye albumet spilt inn samarbeid med multiinstrumentalist Nils Martin Larsen (Apothek), hvilket har resultert i et mer eksperimentelt og elektronisk orientert lydbilde.Brødrene har for anledningen håndplukket noen av sine favorittmusikere til en livebesetning, bestående av nevnte Larsen på synth, samt Ståle Fossheim (Dunderhonning, Kråkesølv) på gitar og tangenter, Lars Haug Nilsen (Sondre Justad, Lyse Netter) på trommer, og ikke minst tidligere Mail(wo)man Catharina Sletner på vokal og tangenter.

Du kan vinne billetter til deg selv og venn om du vet svaret på følgende spørsmål:

Cold Mailman har fått mye internasjonal oppmerksomhet for musikkvideoene til singlene "Time Is of the Essence", "My Recurring Dream" og "Something You Do". Alle har samme regissør, hva heter han/hun?