Foto: Therese Wangberg

The Hellacopters, et av Skandinavias største, beste og viktigste rockeband, kommer endelig tilbake til Rockefeller – 12 år etter forrige konsert.

The Hellacopters ble dannet i 1994, og slapp sitt Grammis-vinnende debutalbum «Supershitty to the Max!» to år senere.
Det svenske bandet har siden bygget en kruttsterk albumkatalog med høydepunkter som «High Visibility» (2000) og «By the Grace of God» (2002). Sistnevnte står igjen som en bauta i den skandinaviske rockehistorien. I 2008 sa bandet takk for seg og vi hørte ikke noe fra dem før det etterlengtede comebacket sommeren 2016, hvor de feiret 20-årsjubileet til debutalbumet på noen utvalgte festivaler. The Hellacopters består i dag av Nicke Andersson, Dregen, Robban Eriksson, Boba Fett og Dolph De Borst.

Scandirock-legendene har bare gjort noen få klubbkonserter siden gjenforeningen og det er derfor en sjelden mulighet til å oppleve bandet når de nå er bekreftet til Rockefeller, onsdag 29. april. En sjelden og unik mulighet til å endelig kunne få oppleve The Hellacopters på en klubbscene igjen. Konserten markerer også oppstarten av Luger sitt nye kontor i Oslo, selskapet som har samarbeidet med bandet siden starten i 1994.Konsert- og festivalarrangøren Luger åpner i dag, 12. februar 2020, kontor i Oslo for å styrke sine interesser og sin tilstedeværelse i det Skandinaviske markedet.

Kontoret vil bli ledet av Torgeir Gullaksen som har over 25-års erfaring som promotør og tilrettelegger for artister i Norge. Gullaksen sin karriere startet i sin tid hos Gunnar Eide Concerts (nå Live Nation) på slutten av 90-tallet. I 2005 startet han Goldstar, et selskap han ledet i over 13 år og som sto bak konserter med storheter som Arctic Monkeys, Queens Of The Stone Age, Radiohead, Biffy Clyro, Rival Sons, The Black Keys, Michael Kiwanuka, Ben Howard, Arcade Fire, Dermot Kennedy, Belle & Sebastian, tillegg til en rekke svenske artister som Thåström og The Hellacopters. Sistnevnte ble i dag bekreftet til Rockefeller 29. april 2020.

-Jeg føler en stor glede over å bli en del av Luger familien og ser virkelig frem til å jobbe tettere med Ola og resten av teamet. Jeg har gjennom mer enn 20-år hatt gleden av å samarbeide med Luger om både internasjonale og svenske artister og synes at de er blant de aller beste når det kommer til å finne og løfte frem nye musikalske talenter. Målet mitt er at vi ved å etablere den norske filialen fortsetter det gode samarbeidet både med de artistene vi allerede jobber med, så vel som presentere nye navn som vi har stor tro på, sier påtroppende leder – Torgeir Gullaksen, Luger Norway.

Rockefeller, Oslo 29. april 2020. Billetter i salg fredag 14. februar 09:00