Foto: SteffenAaland


Duoen Michael Markussen og Sondre Langli Paulsen har det siste tiåret vært å se på ulike konsertscener i en rekke konstellasjoner. Ved en tilfeldighet hørte de hverandre gjennom veggen i fra hvert sitt øvingsrom og de bestemte seg for å forene krefter. Siden de begge deler en fascinasjon for amerikanske storheter som Weezer og Blink-182, fant de raskt tonen og har siden 2016 laget musikk sammen. Med utgivelsen Someone’s Gonna Let You Down ble bandet listet på NRK P3 og har blitt godt omtalt av bloggere i inn og utland.

Bandets nye singel She Makes A Mess Everywhere She Goes er første smakebit av bandets samarbeid med produsent/låtskrivere Martin Thomassen og Henrik S. Olstad (VIDAR VILLA). Sammen har de klart å beholde bandets personlighet fra tidligere utgivelser, men nikker også til sine pop-punk influenser fra tenårene og blander det sammen til et herlig nostalgisk og oppløftende lydbilde.

Låten er en hyllest til klimaforkjemperen Greta Thunberg, hvor bandet har hentet inspirasjon fra hennes pågangsmot til å stå opp mot politikere samt å skape et verdensomfattende engasjement. «The kids won’t do what you tell them to» synger bandet og oppmuntrer dermed dagens unge til å fortsette å streike for fremtiden.

Sjekk ut She Makes A Mess Everywhere She Goes her: