Girl In Red vant i 2019

For mange er en plass i programmet på Skandinavias største klubbfestival by:Larm, en seier i seg selv. Samtidig veit mange nå at tittelen årets Stjerneskudd og en solid pengepremie kan åpne opp nye muligheter og et nødvendig løft videre i karrieren. I dag ble det klart hvilke 10 artister som en utvalgt jury vil følge ekstra med på i dagene fremover.

Disse 10 artistene kan bli årets Stjerneskudd og 300 000 rikere!

Charlotte Dos Santos, Musti, Daufødt, Isah, Jakob Ogawa, Safario, Skaar, Kamara, Kapteinen og Combos

– Hvert år snakker vi om hvem som “vinner” by:Larm eller blir den største snakkisen. Det er gøy å få muligheten til å belønne den artisten som gjør seg mest bemerket med noe mer enn heder og ære, sier Erik J. Egenes presseansvarlig by.larm.

Norsk Tipping og by:Larm har de siste årene samarbeidet rundt denne utmerkelsen og deler visjonen om å gi de beste et løft, når bransjen selv har definert hvem som blir Årets Stjerneskudd. Lørdag 29. februar vil en fortjent vinner tildeles kr 500.000,- som en uavhengig jury skal finne frem til.

Hvem kan vinne?

En sammensatt fagjury skal kåre vinneren etter gitte kriterier. Først og frem må artisten være norsk og spiller på årets festival. Videre vil fagjuryen følge alle de aktuelle konsertene, når by:Larm fyller hovedstadens scener fra 27. – 29. februar. Det skal vektlegges om artisten har hatt en god oppbygging mot festivalen og om artisten har klart å engasjere publikum, presse, og fått buzz i sosiale medier.

Totalvurdering skal si noe om artistens posisjon og hvorvidt vinneren er rustet for et større gjennombrudd.

Juryen består av: Malin Kulseth, Claes Olsen, Joakim Throndsen, Mira Berggrav Refsum og Ksenia Petrova.

Årets Stjerneskudd deles ut lørdag 29. februar i Kulturkirken Jakob kl 22:30.