Foto: Sondre de Flon

Hva får du hvis du blander Acres Wild med Haley Shae (Sløtface) og trompet? Den perfekte indie-sommerlåta! «The Sun is Shining» kommer 24. april og er god medisin for frynsete nerver og usikre tider.

- Vi spurte om Haley ville være med fordi hun er en landets kuleste vokalister og fordi vi håpa at hun kunne gi den søtladne duetten akkurat den lille edgen den trengte. Vi fikk det vi håpa på. En leken og cool vokal. Gøy at hun ville synge med oss, sier bandet.

- Det var en ære å bli spurt av Acres Wild om å bli med på denne sangen med dem. Det var en morsom kreativ prosess å være en del av og jeg synes sangen ble flott. En perfekt vårmelodi for å roe ned de engstelige følelsene de fleste av oss sliter med om dagen, sier Sløface-vokalisten om samarbeidet»Acres Wild har hentet inspirasjon fra power pop, post-rock og lo-fi. De slapp debutalbumet sitt i 2016 hvor førstesingelen nådde helt opp til 13. plass på Spotifys Viral USA-liste. Acres Wild gjorde også suksess med EPen Mona i 2017. Utgivelsen lå i toppen på flere Årets beste-lister her hjemme, mens singelen Falling Out Of Love Again la seg fant sin plass på Spotifys Weekly Buzz-liste globalt.

Acres Wild har også et nytt album på gang.

- Aller først håper vi mange kan ha glede av den nye solfylte singelen vår. Det kommer også snart en full plate. Og releasekonsert over sommeren hvis det blir mulig når den tida kommer, avslutter de.