«Chasing Happy» er andre singel fra Vaarins nye EP som slippes i juni. Den følger opp debutplaten «Even If I Started Seeing Rainbows» fra 2018.

-Når jeg skriver musikk er jeg litt som en maler. Jeg maler med lyder og ord, noen ganger abstrakt, noen ganger detaljert, men alltid ærlig. Jeg lever livet mitt, etter å ha vært nær døden. Jeg er et individ, omgitt av andre individer. Jeg maler melodiene av bildene som dukker opp i hodet mitt. Tankene, relasjonene, mørket, lyset, mennesket, minnene. Det er det tekstene mine handler om: Livet.

Alle vet jo at livet er ikke alltid a piece of cake. Det handler Chasing Happy om.

-Frykt, angst, stress og jag, det er også meg. Av og til er jeg min verste fiende, noen ganger knekker jeg i reisen mot tilstanden hvor jeg tilfredsstiller alle rundt meg, også meg selv. Jeg snakker til meg selv i denne låten. Noen ganger kan jeg føle at jeg har mistet kontakten med den delen av meg som er glede, lykke og lettere å bære. Denne låten handler om jakten etter denne delen i meg. Og det fine og håpefulle med denne la?ten er at denne delen FINNES.