Aurora startet 2020 på Oscar-scenen hvor hun fremførte Frozen 2-hiten "Into the Unknown" for millioner av seere. I dag starter et nytt kapittel med singelen «Exist For Love»

«Jeg trodde jeg ikke hadde en kjærlighetssang i meg, før en dag for noen år siden, da jeg skjønte hva en himmelsk ting kjærlighet er. Ja, det gjør oss til mennesker, men det gjør oss også guddommelige. Uansett hva du bruker den kjærligheten til. Eller hvem. Den vil etterlate et avtrykk i oss. Det kan være nyfødt kjærlighet, det kan være sorg. Men fortsatt tør vi å elske. Igjen og igjen. Og når vi får oppleve den kjærligheten, tror jeg at vi forstår hvorfor vi eksisterer»

I «Exist for Love» blir Auroras vokal akkompagnert av arrangementene til den prisbelønte komponisten Isobel Waller-Bridge (Fleabag, Emma, Vita & Virginia). De to samarbeidet mens de begge var i isolasjon. «Isobel forsto og grep stemningen i låten. Jeg er veldig takknemlig for å ha samarbeidet med henne på denne» sier Aurora, som selv har produsert singelen sammen med Magnus Skylstad.
Se AUROA livestreame premiere av video