Foto: Jonathan Vivaas Kise

Stavangerbandet Sløtface presenterer sitt nyeste album “Sorry For The Late Reply” i sin helhet i en helt spesiell konsertfilm!

4. juni 2020 kan du oppleve Sløtface spille sin siste skive, den kritikerroste “Sorry For The Late Reply”, i sin helhet som en helt spesiell konsertfilm filmet i Stavanger konserthus. Med spesielle gjester, nye låt-arrangement og slående visuals kan du se bandet på en helt ny måte uten å måtte bevege deg ut av døren - eller trosse FHIs smittevernanbefalinger.

LES OGSÅ: Anmeldelse av “Sorry For The Late Reply”

- Vi ønsket å bruke denne muligheten til å lage noe helt spesielt. Når vi først har muligheten til å vise frem musikken vår på en annen måte, enn en tradisjonell konsert, vil vi lage noe som både høres og ser ekstra bra ut. Vi har fått utfordre oss selv og våre samarbeidspartnere og vi har eksperimentert med kreative og kule visuelle og musikalske elementer som det ikke er er rom for i en vanlig rockekonsert. Det gleder vi oss til å vise til hele verden, sier Sløtface om prosjektet.

Konserten er den tredje i en serie presentert av Folken, Stavanger konserthus og Tou i samarbeid med filmproduksjonsselskapet Moxey. I tillegg er UFLAKKS Stavanger og Mablis festival en del av samarbeidet denne gangen.

Serien er støttet av Sparebankstiftelsen SR-Bank.

Konserten vises bl.a. på Facebook og Youtube torsdag 4. juni kl 20.30.