Anført av singelen «45», ble Thomas Dybdahls album «Fever» utgitt 13. mars i år til strålende mottakelse fra anmdeldere og publikum. Dagen før hadde strenge tiltak blitt iverksatt for å takle situasjonen vi plutselig befant oss i. Grenser ble stengt, det samme gjaldt skoler, barer og selvsagt alle konsertlokaler. Dette medførte at Thomas, i likhet med mange andre, plutselig fikk en ufrivillig åpen kalender. I stedet for å dra på turnè, som planlagt, for å fremføre de nye låtene de han hadde jobbet med i lang tid måtte en finne noe annet å gjøre hvis en skulle klare å holde seg i kreativ aktivitet.

Les vår anmeldelse av Fever

- Heldigvis for meg og min studiopartner og medprodusent Håvard Rosenberg elsker vi å jobbe i studio. Da vi ferdigstilte albumet «Fever» tidlig i år snakket vi løst om at vi var så fornøyd med prosessen at vi kunne fortsatt det kreative samarbeidet og innspillingen i samme musikalske retning på ubestemt tid. Det skulle jo vise seg at det var nettopp det vi kunne, forteller Thomas.

«Cabin Fever» er i utgangspunktet å anse som en utvidet versjon av «Fever».

- Vi vil slippe låtene på løpende bånd når de er ferdige og ferske og vi aner ikke hvor mange sanger albumet blir bestående av til slutt . Vi ønsker bare fortsette så lenge kreativiteten er på topp og vi kommer opp med låter vi er knallfornøyde med. Låtene vil være i samme stil og landskap som resten av «Fever»-platen, og de vil naturlig nok gjenspeile stemningen og den emosjonelle berg-og-dalbanen dagens situasjon har medført for de fleste av oss. Overdreven drikking….bekymring…kjedsomhet…lettelse…latskap…skyldfølelse.

Det første sporet ut fra «Cabin Fever» er den relativt selvforklarende låten «Hard Liquor».

«Hard Liquor» slippes 19. juni på Petroleum Records