Foto: Janne Rugland


I dag slipper Astrid S første singel fra sitt kommende debutalbum. Låten har fått tittelen Dance Dance Dance, og blir beskrevet som en energisk og dansbar perle som blomstret opp under en mørk periode.

- Jeg skrev den i en tid hvor jeg var veldig selvbevisst, usikker og stilte spørsmål ved meg selv og min egen dømmekraft. Denne mørke perioden kunne lett ha vært unngått om jeg bare hadde snakket med en venn i stedet for å grave meg ned. Heldigvis gjorde jeg ikke det, for da hadde sannsynligvis ikke denne sangen blitt til, forteller Astrid.

Låten er produsert av den svenske produsentduoen Jack & Coke, og skrevet av Astrid i samarbeid med Jakob Gustaf Hazell, Svante Halldin og Litens Anton Nilsson.

- Det er en sang jeg er blitt veldig glad i og har hørt mye på det siste halvåret for å føle meg bedre. Det føles ekstra fint og litt rart at den nå skal bli allemannseie. Jeg håper sangen gjør at du vil ut og danse, at du gir litt mer F i om du driter deg ut (det er helt ufarlig, jeg har faktisk lært meg å like det), eller at du ringer en venn og sier ifra om du har en dårlig dag. KOM DERE UT OG DANS!, sier hun.

I morgen kommer det også en musikkvideo til låten, som Astrid S har vært med å regissere, i samarbeid med Mathias Thue og Michael Angeles Ray Vera Cruz.

Lytt til Dance Dance Dance nedenfor.