Ariadne Loinsworth (ARY) er tilbake slipper singelen «Oh My God» denne uka.

Debutsingelen «Higher» kom i 2015 som en del av et samarbeid med Carl Louis, som også inkluderte singlene «Telescope» og «Human Again». Videre slapp hun «The Sea», som også var kjenningsmelodien til NRK-serien «Nobel». «Childhood Dreams» markerte starten på en ny era for ARY, og 2017 ble året hvor hun spilte Europa på kryss og tvers inkludert festivaler som Roskilde, Glastonbury og Pitchfork Paris.

LES OGSÅ: ARY toppet vår debutantkåring

I 2018 slo hun seg sammen med Gundelach, og medvirket på to låter på hans debutalbum «Baltus», «Pass the building» og «Games». Det samme året begynte hun å dykke dypere inn i musikkproduksjon, og tok en pause fra turnélivet for å finne sin egen stemme som produsent.

To år senere er hun nå klar med sin debutsingel som produsent.

- «Oh My God» er starten på en ny tid for meg. Det er den første låten jeg har produsert og skrevet helt selv, og akkurat det å bli produsent har vært en drøm for meg siden jeg begynte å lage musikk. Da jeg først begynte, var alt jeg ønsket å høres ut som musikken jeg hørte på radioen. Jeg tenkte at hvis jeg gjorde det, kunne låtene mine også spilles der. Nå for første gang har jeg begynt å lage akkurat det jeg vil, uten å tenke på hvem som kommer til å høre det eller om eller hvor musikken lever videre etter den er utgitt. «Oh my God» ble en perfekt destillering av følelsene mine , og jeg kan ærlig talt ikke vente på at alle får høre den, forteller ARY.

«Oh My God» slippes på Petroleum Records 11. juni 2020