Foto: Jonathan Vivaas Kise

Etter suksessen med streamingkonserten i april i år fra Artilleriverkstedet i Horten, er Kvelertak nå tilbake med et nytt og helt spesielt konsept "Live From Amper Tone Studio", lørdag 20. juni, kl 21:00 norsk tid. Konserten strømmes også denne gangen via Vierlive

- Først av alt, vi håper alle er friske og ved godt mot! Vi savner dere, vi savner å spille live, de svette klubbene, turnebussen . Ikke minst savner vi festivalsommeren som skulle vært godt i gang nå.
Men, siden det ikke er mulig slik verden ser ut nå, har vi i stedet bestemt oss for å lage en ny live streamingkonsert, forteller Kvelertak.

- Vi har booket Amper Tone Studio i Oslo, hvor vi spilte inn Nattesferd, og laget vårt eget Kvelertak Game Show. Vi kommer til å spille Kvelertak’s Setlist of Fortune, vi har gravd frem noen gamle sanger, og øvd inn et par låter vi aldri eller sjelden har spilt live. I tillegg blir det en ordentlig Q&A og vi kommer til å ta noen forespørsler fra publikum. Alle som kjøper en billett til denne konserten kan være med i en konkurranse hvor du blant annet kan vinne en gitar, Kvelertak skatedeck, sjeldne demoer, plekter, signerte vinyler og våre spesiallagde lysende ugler brukt på scenen. Vi hadde det enormt gøy under den forrige streamen. Håper dere koste dere like mye som oss og ønsker å bli med oss igjen, forteller bandet.

Billetter her