Med TONS TV inviterer den populære festivalen publikum til en «senkveld med skallebank-tv» og til et univers som både rommer masse av festivalens identitet og innhold, men som også har tydelige referanser til legendariske musikkprogrammer fra fjernsynets gullalder.

- Koronaen tok fra oss festivalsommeren, men den kan ikke ta fra oss Tons of Rock-helgen, sier en entusiastisk Tarjei Strøm når det ble klart at den folkekjære programlederen skal lede TONS TV.

- Tons of Rock 2020 og festivalsommeren ble ikke som planlagt. Heldigvis er mange av artistene med videre til 2021. Det samme er publikummerne våre. Vi vil derfor gi dem begge en mulighet til å møtes allerede nå. Og vi vet at mange trofaste Tons of Rock fans vil feste og vie siste helgen i juni til rock og metall, så nå skal vi bidra med vårt, når vi lager TONS TV, sier Lars Tefre Baade, pressesjef for Tons of Rock. ­

Det blir konserter med band som både skulle ha spilt i 2020 og som er bekreftet neste år, live-intervjuer og møter med artister og gode folk. Konkurranser, overraskelser- en aften viet rock og metal.

Programleder
Festivalen har også fått med seg den ultimate programlederen Tarjei Strøm. Den perfekte leder for Tons TV. Som programleder har han gjort ukentlige direktesendinger på NRK1 som storsatsingen Norge Nå, samt programleder for Spellemannprisen, MGP, Urørt Finalen og Sommeråpent de siste årene.

-Med Tarjei på laget er vi overbevist om at dette blir bra. Han har fantastisk energi og masse erfaring. I tillegg er han en fabelaktig trommis og et levende oppslagsverk i vår sjanger. Vi kan vel nesten garantere at vi får se han bak trommesettet også..., sier Baade videre.

En stjernespekket senkveld med skallebank-TV
Tons of Rock kan friste med en forrykende lineup til sendingen som Deep Purple, Within Temptation, Bring me the Horizon, Dimmu Borgir, Black Debbath, Backstreet Girls, Steel Panther, Enslaved, Quizmaster Fenriz fra Darkthrone, Bokassa, Spidergawd, Djerv, The Good The Bad and The Zugly, Ensiferum, D-A-D med flere.

Sendingen er gratis, men publikum har mulighet til å vippse underveis. Sendingen sendes på festivalens facebooksider lørdag 27. juni kl 19.