Det er Esoteric Recordings som har gleden av å annonsere at de nå slipper en ny remastra utgave av Main Street av Roy Wood & Wizzard.

Den eksentriske engelske multi-musikeren, Roy Wood, var svært delaktig i grunnleggelsen og utviklingen av band som The Move, ELO og Wizzard på 60- og 70-tallet. Våren 1976 spilte han inn det som skulle bli hans tredje soloskive, da under tittelen Wizzo. Albumet gikk i en mer jazzrocka retning, men etter at singelen Indiana Rainbow mislyktes kommersielt, ble lanseringa inntil videre lagt på hylla. Ikke før i 1999 ble det endelig utgitt for første gang - på CD.

Utgivelsen på Esoteric Recordings inkluderer de åtte originale sporene i nye remastra versjoner, bonuslåta Human Cannonball, forbedra omslagsdesign og et nytt essay. Hovedpersonen selv har uttalt følgende om det legendariske albumet:

The album was probably a last attempt to retain some sort of sanity, trying to grow up, and not carry on indefinitely being just another pop group.Les mer om utgivelsen her