Deftones har annonsert at det etterlengtede albumet, Ohms, utgis 25. september via Warner Records. Annonseringen kommer sammen med tittelsporet og ny video regissert av Rafatoon.

Spekuleringen rundt det kommende albumet blant fans har feid over medielandskapet og satte fyr på nysgjerrigheten i det bandets hjemmeside og sosiale medier ble mørke. Dette fortsatte å øke da bandet røpet albumcoveret uten noen videre tilleggsinformasjon. Coveret er designet av deres mangeårige samarbeidspartner Frank Maddocks (som også designet det ikoniske White Pony LP coveret), og det fengslende bildet av to øyne bestående av tusener av hvite piksler dukket kryptisk opp på en billboard i Los Angeles på Fairfax Avenue over den ikoniske restauranten Canter's Deli med skriften "This Is Our Time...We Devour The Days Ahead."

Ohms ble innspilt på Henson Studios og Trainwreck Studios. Det markerer også deres første album på fire år siden kritikerroste Gore i 2016. Bandet består av Chino Moreno, Frank Delgado, Stephen Carpenter, Abe Cunningham, og Sergio Vega. Albumet har også med seg en velkjent samarbeidspartner i veteran produsent og ingeniør Terry Date, som jobbet på Adrenaline (1995), Around The Fur (1997) og White Pony (2000).I år markerer også 20-års jubileet til Deftones' storslåtte album White Pony. I en virtuell pressekonferanse for å feire jubileet, annonserte bandet at de vil slippe et remix album titulert Black Stallion, en idé som ble til under skapelsen av det originale albumet.