Nils Petter Molvær på Sentralen. Foto: Per Ole Hagen

15 av landets aller sterkeste internasjonale jazznavn har spilt inn hver sin konsert på Sentralen i Oslo. Innspillingene ble gjort i mai, rett før Norge så smått begynte å åpne for mindre konserter. For flere av artistene er nettopp denne konserten den første etter at kulturlivet ble satt på vent 12. mars. Dette er artister som normalt spiller flere konserter i uken og reiser på kryss og tvers av Norge og verden forøvrig. Det var en spesiell og hyggelig affære å samle disse fantastiske musikerne for dette prosjektet. Spillegleden er til å kjenne på!

Idéen bak den digitale jazzfestivalen var å tilby artister en mulighet til å spille for et publikum uten stor risiko i disse pandemi-tider, samt bidra til gode publikumsopplevelser for dere der hjemme. Konsertene har gått igjennom en lydmessig forbedring og resultatet er livekonserter med platelyd. Norsk jazz har sjelden vært bedre.

Du kan blant annet se Bugge Wesseltoft, Elephant9, Hedvig Mollestad Trio, Tord Gustavsen Trio og Nils Petter Molvær. Se hele artistlisten og kjøp billetter her

Du kan kjøpe tilgang til en og en konsert for kr. 99,- eller festivalpass med tilgang til samtlige 15 konserter for kr. 499,-. Hver enkelt konsert byr også på tilhørende intervju med artist/band.