So Are We er låtskriverduoen Guro Vikingstad på vokal og Stian Haslie på gitarer. De lager americana-inspirert popmusikk med personlige tekster, ofte fra eget liv. Duoen er også et par privat og har til tross for sin unge alder et vell av både romantiske, sorgtunge, livlige og ikke minst morsomme musikalske historier å ta av.

So Are We hadde sin spede begynnelse som duo i 2015 og har siden gitt ut to singler og en EP. I 2018 turnerte de over hele Norge med 15 konserter og har i sitt femte år bygget seg et stort og solid publikum.

I dag er de ute med sin tredje singel fra det kommende albumet Pieces Of The Puzzle som slippes 9. oktober. Låten har fått navnet All Your Roses, og blir beskrevet som en "skjør, men optimistisk ballade om et ungt menneskes svært høye forventninger til et helt nytt sted og en ny start på livet".

I bandet finner vi også Gunnar Sæter på trommer, Ruben Fredheim Oma på bass, Stian Grindevoll Borgen på kor, Silje Bråtveit Mygland på kor og perkusjon samt Kjetil Steensnæs på steelgitar.