Foto: Julia Naglestad

Sentralen byr på mange deilige konsertopplevelser i høst og du kan vinne billetter til deg selv og en venn til en av disse konsertene:

16. oktober - The Northern Belle
28. oktober - Cockroach Clan

Fyll ut skjema nederst i saken for å delta.

The Northern Belle

The Northern Belle har vært blant pionerene på den mye omtalte nordicana-scenen som stadig vokser seg større og mer profilert i inn- og utland. Bandet ble Spellemann-nominert i kategorien country med sitt forrige album Blinding Blue Neon fra 2018, og 28. august er endelig deres tredje album "We Wither, We Bloom" ute. De tar med seg strykekvartett og gleder seg veldig til å endelig kunne presentere de nye låtene i trygge omgivelser!

I kontinuerlig utvikling som band, inspirert av nåtidige artister som Erin Rae, Kacey Musgraves, Phoebe Bridgers og Marit Larsen, såvel som legender som The Beach Boys, The Byrds og Glen Campbell, er resultatet et album som hyller inspirasjonskildene samtidig som det viser genuin originalitet. Det er lyden av The Northern Belle i 2020.

Cockroach Clan

Cockroach Clan var et av de mest markante punkrock bandene i den norske undergrunnsfaunaen med tidligere Mayhem-vokalist Billy på vokal. Det er fremdeles Billy og låtskriver Atle Egil Knoff Glomstad som styrer skuta, men de har fått god hjelp fra Mormones-tvillingene Simen Jeistad og Morten Lunde samt produsent Hugo Alvarstein. De. ga i fjor ut sitt første album på 22 år!