Foto: Benjamin Laading

I mars 2019 omkom duoen Stephen Fitzpatrick og norske Audun Laading, som til sammen utgjorde bandet Her’s, i en bilulykke. Bandet var på tur til en konsert i Santa Ana, California da de ble truffet av en møtende bil. Manager Trevor Engelbrektson omkom også i den tragiske ulykken.

For noen dager siden fikk vi i Musikknyheter.no en epost fra bror til Audun Laading, Benjamin Laading og Camille Laading, datter til fetteren til Audun. Her sto det bl.a. følgende: «I løpet av sommeren 2015 besøkte Steve Audun på hjemstedet hans, Flekkerøy i Sør-Norge. De filmet med tanke på å lage en musikkvideo, men prosjektet ble aldri fullført. Nå som de er borte vil vi dele de dyrebare opptakene med fansen. Videoen vil bli lagt ut 25. november 2020».

Videoen tonefølges av låten Marcel som ble sluppet som singel i 2016. I videoen ser vi de to gutta vandre i skogen og på svabergene på en fin sommerdag. Filmingen har Benjamin Laading stått for, mens Camille Laading har klippet og redigert videoen. Med bakgrunn i den tragiske ulykken får denne videoen en ekstra – og trist – dimensjon.

Se videoen og sjekk ut musikken til Her’s. Dette er et band som hadde en lys framtid og som har etterlatt seg en samling veldig fine låter på singelsamlingen Song’s of Her’s og en fullengder, Invitation to Her’s.
Les vår anmeldelse av Invitation to Her's