«Bad Days» er tre minutter om den kjipeste høytiden av alle, hvor alle tingene du får aldri klarer fylle det bunnløse hullet av skuffelse i hjertet som kun den du aldri får kan fylle.

Men en låt som heldigvis sier alt det her på en supercatchy måte.

Løchstøer er bandet som låtskriver Tore Løchstøer ( Hiawata & Heyerdahl) har gjort til sitt nye powerpopflaggskip sammen med sine blodsbrødre og de flinkeste guttene i faget; Mattias Krohn Nielsen (Beezewax & Pelicat), Magnus Tveten (The Harvey Steel Show) og Jørgen Apeness (Kappekoff).

– Låt om den mørkeste og mest grusomme tiden på året hvor solen aldri er oppe og skoene alltid er våte. En låt som har ligget hos meg lenge og som handler om da jeg var 25 eller noe, og hadde helt sykt kjærlighetssorg gjennom julen og hele det påfølgende året. Om ikke helt der oppe med George Michaels “Last Christmas” så kanskje noe Andrew Ridgley kunne skrevet hvis han hadde spilt i et litt emo gitarpopband fra Oslo, forteller Tore Løchstøer Hauge til Musikknyheter.no

– Trist og deilig liten sak i våre ører hvor det mest julete med låten er at Mattias Krohn Nielsen, Magnus Tveten og Jørgen Apeness spiller så himmelsk at det er som om de hadde vært i den originale bandbesetningen som spilte powerpop i stallen da det lille Jesusbarnet kom til verden, sier han videre.