Slipknot i Telenor Arena. Foto: Terje Dokken

Årets mest leste sak også i år er vår årlige kåring av de mest spennende norske debutantene. Hvert år spør vi personer som jobber med musikk om hvilke norske debutanter de har særlig tro på i det nye året. Journalister, bloggere, platearbeidere og festival- og konsertbookere stemmer frem de ti mest lovende, nye norske artistene i året som kommer. Følg med i januar for spådommen for 2021.

Vi synes kåringer og topplister er gøy og det synes heldigvis leserne våre også. Vår kåring av årets femten beste norske album er årets nest mest leste sak.  Det ble ikke så mange store konsertanmeldelser i 2020, men Slipknot rakk heldigvis å besøke Norge før COVID stengte ned alt som er gøy. Vår tredje mest leste sak i 2020 er anmeldelsen av Slipknot i Telenor Arena. 

Ellers så var våre lesere spesielt interessert i Erlend Hjelvik nye band, saken om da to av Oslos raffeste rockeband møttes til duell på et hustak, og festival slipp fra Tons of Rock. 2020 har også gitt oss flere flotte konsertopplevelser foran hjemme i stua og våre anmeldelser av strømmekonsertene til bl.a. Ane Brun og Sigrid skapte stort engasjement hos oss. 

Her er våre ti mest leste saker i 2020:1.  Mest tro på disse norske debutantene i 2020

2. Årets beste norske album 2020

3. Slipknot på Telenor Arena

4. Tidligere frontmann i Kvelertak med nytt band

5. The Dogs og Oslo Ess møtes til duell på taket

6.  Gigantisk slipp fra Tons Of Rock

7.  Fra Moldejazz med kjærlighet

8.  ET HELT ANNET STED med Sigrid

9.  Opeth på Sentrum Scene

10.  Årets beste internasjonale album 2020