Foto: Brian Cliff Olguin

Etter den internasjonale braksuksessen med albumet «Flowers of Evil» som ble sluppet høsten 2020, er Ulver nå klare med en ny remix av hitlåta «Machine Guns and Peacock Feathers». Denne gangen med kongen av synthwave: den legendariske franske artisten Carpenter Brut.

Låten slippes som en overraskelse til fansen i dag, fredag 22. januar.

- Jeg synes det er fett at han har vært såpass skamløs i remixen og endt opp med å nesten lage en helt ny låt. I god Ulver-ånd vil noen komme til å elske det, og noen vil hate det, kommenterer Kristoffer Rygg.I pandemiens år 2020, slo Ulver i bordet med to utgivelser: studioalbumet «Flowers of Evil», og boken «Wolves Evolve: The Ulver Story», som presenterer bandets over 25 år lange historie i tekst og bilder.

Les vår anmeldelse av «Flowers of Evil»

«Flowers of Evil» er på mange måter en videreføring av hamskiftet på det kritikerroste pop-eventyret «The Assassination of Julius Caesar» (2017). Ulvene graver videre i popkulturen, men det musikalske uttrykket er enklere, mer nakent og luftig. Musikken er fengslende, mektig og intelligent, og når det kommer til komposisjonen er absolutt ingenting overlatt til tilfeldighetene. Albumet «Flowers of Evil» er et eklektisk, mangehodet udyr, som messer fram ekstatiske tilstander. Det har høstet strålende kritikker verden over og ble en av Norges mest internasjonalt anmeldte album i 2020.