I januar i fjor rakk Susanna & David Wallumrød å spille noen konserter rundt om i Norge. Turneen ble avsluttet i Asker Kulturhus og nå har de gitt ut en låt fra den konserten - nemlig stemningsfulle Chelsea Hotel av Leonard Cohen.

- Chelsea Hotel er en av mange favorittlåter av Leonard Cohen. En annerledes kjærlighetssang som virkelig har grodd fast i skjelettet mitt tror jeg. Det er slik med sanger som har vært med meg lenge. Dette er vår gave til dere som kommer på konserter og verdsetter opplevelsen av å høre musikk sammen med andre mennesker i samme rom, sier Susanna.Susanna Wallumrød er gjennom de siste 15 årene blitt en markant stemme i norsk musikkliv, med både tolkninger av andres musikk og sine egne sterke originaler. Hun har vunnet Spellemannprisen hele tre ganger, i tillegg til Radka Toneff Minnepris og Kongsberg Jazzfestival sin store musikerpris. Susanna utga sitt fjortende album i september, Baudelaire & Piano, til svært gode kritikker.

David Wallumrød er en av Norges mest brukte studiokeyboardister, i tillegg til å være fast medlem hos artister som Bjørn Eidsvåg, Odd Nordstoga og Knut Reiersrud. Han har også en egen trio Spirit In The Dark som nylig gav ut en juleplate.